کوییک آر با گیربکس معمولی و رینگ آلومینیومی را از این سایت دریافت کنید.
مشخصات فنی کوییک آر (R) محصول سایپا
مشخصات فنی کوییک آر شامل: قدرت موتور ۸۷ اسب بخار ، ۱۲۸ نیوتن متر گشتاور، 4 سیلندر و حداکثر سرعت۱۶۰ کیلومتر بر ساعت
بررسی مشخصات کوییک آر (R)؛ هاچبک جوانپسند سایپا
۳۰ شهریور ۱۴۰۰ بررسی و مقایسه
احتمالا تا به حال در خیابان چشمتان به خودرو هاچبک دو رنگی افتاده و با نگاهتان آن را دنبال کردهاید. کوییک آر یکی از انواع مختلف هاچبک جوانپسند گروه خودروسازی سایپا است که یک سال بعد از تولید و عرضه کوییک معمولی، روانه بازار خودرو شد.
البته شاید فکر کنید که خودرویی با این شکل و شمایل و رنگآمیزی چیزی بیشتر از کوییک معمولی به راننده ارائه میدهد اما تنها امتیاز و برتری کوییک آر همین دو رنگ بودن است در غیر اینصورت همان کوییکی است که بود. هر چند کوییک آر به پای خودروهای باکیفیت خارجی نمیرسد اما با توجه به محدودیتها و ممنوعیتهای بازار ایران، با رنگآمیزی جالب و متفاوتش رانندگان جوان و بانوان را ترغیب به خرید خودرو کرده است.
حتما بخوانید: مشخصات فنی کوییک
مشخصات فنی کوییک آر، همان کوییک معمولی
کوییک آر یکی دیگر از خودروهای انحصاری سایپا است و مثل ماشین تیبا و ساینا روی پلتفرم X200 ساخته شده و به همین دلیل مشخصات فنی کاملا مشابهی با آنها دارد. این خودرو ۳۹۸۹ میلیمتر طول، ۱۶۸۸ میلیمتر عرض و ۱۵۲۴ میلیمتر ارتفاع دارد و با این ابعاد و اندازهها در کلاس خودروهای هاچبک کوچک جای میگیرد. فاصله بین دو محور کوییک آر ۲۴۱۲ میلیمتر است و ۱۰۶۵ کیلوگرم وزن دارد. هاچبک دو رنگ سایپا به جز رنگآمیزی بدنه، از نظر مشخصات فنی هیچ فرقی با کوییک معمولی ندارد و اندازهها و وزن و پیشرانه و گیربکس و آپشنهای این دو خودرو یکسان است.
کوییک آر از همان پیشرانه ۴ سیلندر M15 بنزینی استفاده میکند که در زیر کاپوت تیبا و ماشین ساینا قرار دارد. این موتور میتواند ۸۷ اسب بخار قدرت و ۱۲۸ نیوتن متر گشتاور تولید کند. جعبه دنده ۵ سرعتی دستی قدرت موتور را به چرخهای جلو منتقل میکند. کوییک آر با استفاده از جعبه دنده دستی و پیشرانه ۱.۵ لیتری ۱۳ ثانیه زمان لازم دارد تا به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و حداکثر سرعتش هم ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت است. باک این هاچبک کوچک ظرفیت ۴۱ لیتر بنزین را دارد و مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز ۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر است.
مثل بیشتر خودروهای ارزان قیمت و اقتصادی، ترمز جلو از نوع دیسکی و ترمز عقب از نوع کاسهای است. برای سیستم تعلیق جلو از مک فرسون و برای سیستم تعلیق عقب از میله پیچی استفاده شده است. گنجایش صندوق عقب هاچبک کوچک سایپا به ۲۲۵ لیتر میرسد. کوییک آر از رینگهای ۱۴ اینچی استفاده میکند.
بدنه هاچبک سگمنت B
نوع موتور M15 خطی بنزینی
حجم موتور ۱۵۰۳ سی سی
سیلندر / سوپاپ ۴ / ۸
قدرت ۸۷ اسب بخار در ۵۲۰۰ دور در دقیقه
گشتاور ۱۲۸ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه
محور محرک دیفرانسیل جلو
جعبه دنده ۵ سرعته دستی
شتاب ۱۳ ثانیه
سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت
ترمز جلو / عقب دیسکی / کاسهای
سیستم تعلیق جلو / عقب مک فرسون / میله پیچشی
طول ۳۹۸۹ میلیمتر عرض ۱۶۸۸ میلیمتر ارتفاع ۱۵۲۴ میلیمتر
فاصله بین محورها ۲۴۱۲ میلیمتر
وزن ۱۰۶۵ کیلوگرم ظرفیت باک ۴۱ لیتر
مصرف سوخت ترکیبی ۷.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو ۴
ظرفیت صندوق عقب ۲۲۵.۶ لیتر
حتما بخوانید:
فروش سریع خودرو کارکرده
طراحی ظاهری کوییک آر، هاچبک جوانپسند
جلوپنجره و سپر جلو کاملا جدید است. چراغهای کوییک آر از ساینا گرفته شده، با این تفاوت که دارای یک هاله سیاه رنگ است تا با دیگر اجزای بدنه هماهنگ باشد و چهرهای اسپرت پیدا کند. پوشش پلاستیکی روی گلگیرها قرار گرفته و ریل سقفی و دفیوزر سپر جلو و سپر عقب نیز روی کوییک آر نصب شده است.
حتما بخوانید:
مشخصات فنی کوییک آر پلاس +R
سایپا این تغییرات را انجام داده تا کوییک آر را شبیه به یک خودرو هاچبک کراس مثل ساندرو استپ وی کند. البته ارتفاع کوییک و ساینا یکی است. نمای عقب کوییک آر شبیه به بی ام و ایکس۱ است.
بعد از برجام، سایپا اقدام به تولید ستروئن سی۳ کرد که با تشدید تحریمها و خروج شرکای خارجی و به دلیل کمبود قطعات، این خودرو از خط تولید خارج شد. هاچبک سیتروئن رنگآمیزی دو رنگ داشت و سایپا این نوع رنگآمیزی را روی کوییک آر اجرا کرد. با این حال همچنان تفاوت زیادی بین سیتروئن سی۳ و کوییک آر وجود دارد.
رنگ سقف، سپر و آینهها با رنگ اصلی بدنه تفاوت دارد. کوییک آر در رنگهای سفید مشکی، سفید قرمز، مشکی نقرهای و مشکی قرمز عرضه میشود. از دیگر تغییرات کوییک آر میتوان به رینگهای آلومینیومی دو رنگ اشاره کرد.
کابین کوییک آر، تزئینات دو رنگ
همان طور که ابعاد و ظاهر و مشخصات فنی کوییک آر با کوییک معمولی یکی است، بنابراین نباید انتظار داشت تا کابین این هاچبک کوچک هم متفاوت باشد.
هر چند تغییراتی در فرمان، تودریها و کنسول میانی باعث شده تا کابین کوییک آر و همین طور کوییک معمولی کمی بهتر از تیبا و ساینا باشد. با این حال، همچنان ساده و تا حدودی قدیمی به نظر میرسد. تنها مزیت کوییک آر، قطعات دو رنگ داخل کابین است. قاب دور ورودی تهویه، قاب دور سیستم پخش، بخشی از رودریها رنگ متفاوتی دارد.
حتما بخوانید:
خرید و فروش خودرو کارکرده
آپشنهای کوییک آر، هاچبکی با آپشنهای معمولی
کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، سنسور عقب، سیستم ضد سرقت خودرو، چراغ جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع، بالابر برقی شیشه عقب، آینه بغل برقی، USB، برف پاکن کن عقب، گرمکن شیشه عقب، باز شدن خودکار درها بعد از تصادف، صندلی تاشو عقب، باز کردن صندوق عقب با ریموت از آپشنها و امکانات کوییک آر است.
ماجرای تولد کوییک آر
منبع مطلب : khodro45.com
کوییک R ، کوییک آر دو رنگ سایپا (قیمت، مشخصات، عکس)
بررسی سایپا کوییک ار 2 رنگ آر QUICK R به همراه تصاویر، مزایا و معایب سایپا کوییک 2 رنگ QUICK R،لیست آپشن ها و قیمت سایپا کوییک r 2 رنگ QUICK R،نظرات مالکان و کارشناسان در مورد سایپا کوییک 2 رنگ QUICK R
خانه سایپا کوییک r
کوییک r
بروزرسانی در: یکشنبه 22 اسفند 00 ساعت 04:13
کوییک Sشرایط فروش کوییک r دو رنگسایپا رهامپیش فروش سایپاشرایط فروش تیبا ۲ پلاسکاتالوگ کوییک R
بررسی کوییک r
طی ماههای اخیر و با شروع دور جدید تحریمها، خودروسازان داخلی که امکان مونتاژ خودروهای جدید را ندارند به بروزرسانی محصولات خود روی آوردهاند. در این میان سایپا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در جدیدترین اقدام خود قصد دارد تا کوییک R را روانه بازار کند!
این شرکت که در سال 1395 سایپا کوییک را به بازار عرضه کرده بود، در سال 1398 تصمیم گرفت تا از کوییک R رونمایی کرده و تولید آن را به پارس خودرو بسپارد. کوییک R درواقع همان کوییک معمولی است که تریمهای قرمز و مشکی به برخی اجزای داخلی و خارجی آن افزوده شده است تا شاید مرهمی بر چهره نه چندان زیبای آن باشد و جذابیت این هاچبک را برای مشتریان ایرانی افزایش دهد. ناگفته نماند که کوییک آر از لحاظ فنی هیچ تفاوتی با کوییک معمولی ندارد.
نقد کارشناسی کوییک r
تمام محصولات داخلی سایپا روی پلتفرم X200 ساخته میشوند و کوییک R هم قرار نیست که پلتفرم جدیدی داشته باشد. وقتی برای اولین بار به کوییک R نگاه میکنید ناخودآگاه خودرو سیتروئن C3 در ذهنتان تداعی میشود؛ خودرویی که تا همین چند ماه پیش در زیر مجموعههای سایپا تولید میشد و هم اکنون پس از توقف تولید، سایپا تصمیم دارد تا کوییک R را به تقلید از آن رنگآمیزی کرده و روانه بازار نماید. از آن جایی که هر گردی گردو نیست، کوییک R هم با افزودن چند تریم قرمز و سیاه رنگ نمیتواند به جذابیت سیتروئن C3 باشد.
در کوییک R شاهد هستیم که تریم سقف، آینهها و بخشهایی از سپر با بدنه متفاوت است. متریال کابین هنوز هم همان پلاستیک بی کیفیت است و بجز استفاده از تریم قرمز در چند بخش، هیچ تفاوت دیگری با کوییک معمولی دیده نمیشود. البته سایپا به تازگی پروژه فیس لیفت کوییک را نیز آغاز کرده است که در آن نمای داخلی به صورت کامل تغییر کرده و کابین به یک کپی تمام عیار از رنو سیمبل و داچیا لوگان تبدیل شده است!
کوییک R همان پیشرانه 4 سیلندر 8 سوپاپ خانواده تیبا و ساینا را به عنوان قلب تپنده به همراه خود دارد. این پیشرانه میتواند قدرتی معادل با 87 اسب بخار و گشتاوری 128 نیوتن متری را تولید کند. یک گیربکس 5 سرعته دستی یا اتوماتیک CVT نیز وظیفه انتقال قدرت پیشرانه به چرخهای جلو را برعهده دارد. شتاب 0 تا 100 حدود 14 ثانیهای و مصرف ترکیبی 7.2 لیتری در هر صد کیلومتر از دیگر مشخصات فنی کوییک R هستند.
کوییک R با تریم دو رنگ را میتوانیم جدیدترین تلاش سایپا برای جلب توجه جوانان و بانوان به محصولات خود بدانیم و همانطور که گفته شد، بجز برخی تغییرات بصری هیچ تفاوتی میان کوییک معمولی و R وجود ندارد و تمامی مزایا و معایب مدل معمولی را میتوان به مدل R نیز تعمیم داد.
امنيت کوییک r
امنیت کوییک R توسط هیچ مرکزی مورد بررسی قرار نگرفته و تجربه نیز نشان میدهد که نباید به ایمنی محصولات داخلی، به خصوص مشتقات پراید، خوش بین باشیم. تاکنون اطلاعات رسمی در مورد آپشنهای ایمنی این خودرو منتشر نشده است، اما میتوانیم انتظار دو کیسه هوا، سیستم ضد سرقت، ترمز ABS و سیستم EBD را داشته باشیم.
ارزش خريد کوییک r
براساس اعلام شرکت سایپا، تحویل و عرضه کوییک R از سال 1399 آغاز میشود و قیمت کوییک r در نمونه دنده دستی مدل پایه نیز 69 میلیون تومان اعلام شده است، اما همانطور که میدانید قیمت این خودرو در بازار ازاد اعداد بالاتری را به خود خواهد دید که برای چنین خودرویی کمی گزاف به نظر میرسد. با این تفاسیر باید یک ارزش خرید نسبتا پایین را برای کوییک R در نظر بگیریم. در این رنج قیمتی اگر به سدانهای خانوادگی علاقهمند باشید میتوانید نمونه صفر کیلومتر خودروهایی همچون پژو 405 یا سمند LX را خریداری کنید.
10 0 3.7
رقبای کوییک r
از آنجایی که قیمت نهایی کوییک R دنده ای لوآپشن معادل 69 میلیون تومان اعلام شد، پژو 206 تیپ 2 را میتوان نزدیکترین رقیب این خودرو دانست. پژو 206 تیپ 2 درصد قابل توجهی از بازار خودروهای هاچبک ارزان قیمت کشور را در اختیار دارد و کوییک R برای تصاحب سهم بیشتر از این بازار قطعا کار سختی پیش روی خود دارد. اگر کوییک r با قیمتی برابر با 206 تیپ 2 در بازار آزاد قیمت بخورد گزینه خرید منطقی بین این 2 خودرو قطعا پژو 206 تیپ 2 خواهد بود!
پژو ۲۰۶ تیپ ۲
قيمت: –
مشخصات فنی کوییک r
نام لاتین خودرو QUIK R
کلاس بدنه هاچ بک
سگمنت جهانی B- هاچ بک شهری جمع و جور
کشور سازنده ایران سال طراحی 1398 تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده سایپا
حجم موتور 1503 سی سی
نوع موتور M15
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی تعداد سیلندر 4 نوع سیلندر خطی تعداد سوپاپ 8
قدرت 87 اسب بخار در 5300 دور بر دقيقه
گشتاور 128 نيوتن متر در 4000 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 160 کيلومتر بر ساعت
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی انژکتور
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب Torsion Beam (میله پیچشی)
نوع فرمان هیدرولیکی طول 3989 میلیمتر عرض 1688 میلیمتر ارتفاع 1524 میلیمتر
فاصله محوری 2412 میلیمتر
وزن 1065 کیلوگرم
فاصله زیر خودرو تا زمین 180 میلیمتر
رینگ و لاستیک جلو ۱۸۵/۶۵R۱۴
رینگ و لاستیک عقب ۱۸۵/۶۵R۱۴
مصرف سوخت ترکیبی 7.2 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 41 لیتر پیمایش 569 کيلومتر
استاندارد آلایندگی يورو 4
ستاره ایمنی بررسي نشده
سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا رادیو + CD Player + USB، چهار بلندگو در جلو و عقب
منبع مطلب : z4car.com