قرص گلوکوفاژ و پسرزایی را از این سایت دریافت کنید.
گلوکوفاژ و پسرزایی
Aug 4, 2016 – البته گلوکوفاژ همون متوفورمینه ،این دارو در خانومایی که دچار تخمدان چند … چایی زیره بخور و مرغ اصلا نخور در صورتی که میگن زره واسه پسرزایی بده.
گلوکوفاژ و پسرزایی
نویسنده : رضا احمدی | زمان انتشار : 1401-01-05 07:14:02
جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید
@AlirezaSepand
مامان_بانو3 عضویت: 1394/05/24
تعداد پست: 397
چرا نباید قرص تقویت تخمدان بخوری
با مینی کار در زمان بیکاری خود کسب درآمد نمایید. http://minikar.com/signup.php?REF=bWFuc3VyaV9yYWRAeWFob28uY29t
مژي26661 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/30 تعداد پست: 236
یکی از دوستام دکتر بهش گفته بود
دختر نازم باتو طعم مادر بودن را چشیدم وچه زیبا وناب است این حس عاشقانه
دچار1 عضویت: 1392/07/29 تعداد پست: 3277
شاید شرایط دوستت با شما فرق داره به هرحال باید به دکترت اعتماد کنی یا اگه شک داری دکترت رو عوض کنی
با شرکت در قرعه کشی هفتگی در الیت آنلاین
برنده ساعتهای اوریجینال جاست کاوالی باشید.
کلیک کنید مژي26661 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/30 تعداد پست: 236
دوستم دکترش بهش داد اسم قرصشو نمیدونم ولی تقویتی بوده ،باردار شد دختر شد یه دکتر دیگه بهش گفته بود چون از اون قرصا خورده بودی مطمینا بچت دختره
دختر نازم باتو طعم مادر بودن را چشیدم وچه زیبا وناب است این حس عاشقانه
1156 مژي26661 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/30 تعداد پست: 236
یعی کسی چیزی نمیدونه ؟؟؟؟؟
دختر نازم باتو طعم مادر بودن را چشیدم وچه زیبا وناب است این حس عاشقانه
مژي26661 مدیر استارتر عضویت: 1390/11/30 تعداد پست: 236
خواهش میکنم کمکم کنید
دختر نازم باتو طعم مادر بودن را چشیدم وچه زیبا وناب است این حس عاشقانه
joodati3960 عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 97
سلام دوستم،کاری که گلوکوفاژ میکنه اینه که مقاومت انسولین را که در pco هست رو کم میکنه و تخمک گذاری رو بیشتر
joodati3960 عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 97
البته گلوکوفاژ همون متوفورمینه ،این دارو در خانومایی که دچار تخمدان چند کیستی و یا تنبلی تخمدان دارن تجویز میشه که باعث افزایش فعالیت تخمدانه،
joodati3960 عضویت: 1395/05/08 تعداد پست: 97
البته خیلی از خانومایی که این قرص و مصرف کردن فرزندشون دختر شده ،اون دسته از خانومایی که خواهان پسر بودن البته
1194 بانو113 عضویت: 1394/06/09 تعداد پست: 1355
عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم اما خواهر دوستم ۶ماه تحت نظر متخصص تغذیه ودکتر زنان بود میخواست بچه دومش دختر بشه که اونم پسر شد
پس زیاد به این چیزا دل نبند انشالله خدا یه پسر سالم بهت میده
?به ارزوهایم قول رسیدن داده ام??
بانو113 عضویت: 1394/06/09 تعداد پست: 1355
منم نزدیک ۷ماه گلوکوفاژ خوردم کلومیفن خوردم اما بچم پسره چه ربطی داره.یا به دکترت اعتماد کن یا عوضش کن.۹۷درصد تعیین جنسیت با مرد هست.
?به ارزوهایم قول رسیدن داده ام??
hana27 عضویت: 1395/05/09 تعداد پست: 107
سلام من شنیدم قرص اسپرین واسه پسردار شدن خوبه
hana27 عضویت: 1395/05/09 تعداد پست: 107
منم میخام مهر واسه پسر اقدام کنم یک ماه هست رژیم گرفتم .
hana27 عضویت: 1395/05/09 تعداد پست: 107
به نظرم نباید به این دکترا واسه تعیین جنسیت اازمینشان کنی .دکتر من که میگه چایی زیره بخور و مرغ اصلا نخور در صورتی که میگن زره واسه پسرزایی بده
1184 hana27 عضویت: 1395/05/09 تعداد پست: 107
خانما کسی گروهی در تل واسه پسردا شدن نداره
hana27 عضویت: 1395/05/09 تعداد پست: 107
خانما کسی گروهی در تل واسه پسردا شدن نداره
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
برچسب ها : گلوکوفاژ پسرزایی
سایر منابع و مطالب مرتبط با این مطلب [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
www.ninisite.com .
تعیین جنسیت | تبادل نظر نی نی سایت
Aug 4, 2016 – البته گلوکوفاژ همون متوفورمینه ،این دارو در خانومایی که دچار تخمدان چند … چایی زیره بخور و مرغ اصلا نخور در صورتی که میگن زره واسه پسرزایی بده. ادامه…
www.ninisite.com .
اوانیی که از قرص گلوکوفاژ یا متفورمین استفاده کردند بیاتو ؟ | تبادل …
Sep 24, 2011 – اوانیی که از قرص گلوکوفاژ یا متفورمین استفاده کردند بیاتو ؟ 80369 بازدید | 24 پست. بگین وقتی این قرصو خوردین چه حالی شدین و چه عوارضی … ادامه…
www.3naslteb.com .
روش قوی برای پسرزایی – اصلاح تغذیه و رژیم درمانی به سبک طب سنتی
بعضی زنها رحمهای گرم و مکنده ای دارن که باعث میشه کروموزومهای y خودشون رو زودتر برسونن و بچه پسر میشه و بعضی برعکس . ولی نکته مهم در اینجا نطفه مرد است. ادامه…
iranbanou.com .
تعیین جنسیت قبل از بارداری | تاثیر لتروزول و لتروفم وکلومیفن بر …
تاثیر قرص لتروزول بر جنسیت جنین,تاثیر قرص لتروزول در تعیین جنسیت,لتروزول و دخترزایی,متفورمین و پسرزایی,لتروزول پسر,تعیین جنیست با غذا … ادامه…
niniban.com .
تاثیر قرص گلوکوفاژ در باردار شدن – نی نی بان
Mar 30, 2019 – الان 3 سیکل است که قرص مصرف نمی کنم و سیکل هایم 23 روزه بوده و 1 ماه است که گلوکوفاژ مصرف می کنم. الان بعد از 25 روز هنوز پریود نشدم و تست … ادامه…
nininama.com .
نکات مهم درباره قرص “متفورمین یا گلوکوفاژ” برای تخمک گذاری در زنان …
May 16, 2016 – داروهاي كاهش دهنده انسولين مثل متفورمین و یا نوع خارجی آن که به گلوکوفاژ معروف است براي القاء تخمك گذاري در زناني كه به تخمدان پلي كيستيك … ادامه…
khabarfarsi.com .
جدیدترینهای «تعیین جنسیت» | خبر فارسی
… هستش که برای بارداری اقدام کردم، دو دفعه قبل طبق تجویز دکتر که واسه تعیین جنسیت رفتیم، قرص گلوکوفاژ و لتروزل مصرف کردم. …. کدام زنان پسرزا هستند؟ ادامه…
منبع مطلب : lite.fileon.ir
تاثیر قرص گلوکوفاژ در باردار شدن
3 سیکل است که قرص مصرف نمی کنم و سیکل هایم 23 روزه بوده و 1 ماه است که گلوکوفاژ مصرف می کنم.
تاثیر قرص گلوکوفاژ در باردار شدن
منبع خبر / نی نی بان / سلامت مادر و نوزاد / ۱۰-۰۱-۱۳۹۸
۳ سیکل است که قرص مصرف نمی کنم و سیکل هایم ۲۳ روزه بوده و ۱ ماه است که گلوکوفاژ مصرف می کنم.
سوال مخاطب نینیبان: یک پسر ۳,۵ ساله دارم و می خواهم برای فرزند دوم اقدام کنم. چون مادرم pco بود، من تک فرزند ماندم و حتی با جراحی هم موفق به بارداری دوم نشد. خیلی نگرانم که فرزندم هم تنها بماند. نه pco هستم و نه مشکل خاصی دارم، فقط یک فیبروم ۱ سانتی از ۶ سال پیش دارم. یک سال و نیم بعد از شیردهی به صورت مستمر برای جلوگیری از بارداری قرص ld خوردم و این اواخر پریودم با مقدار کم خونریزی همراه بود. الان ۳ سیکل است که قرص مصرف نمی کنم و سیکل هایم ۲۳ روزه بوده و ۱ ماه است که گلوکوفاژ مصرف می کنم. الان بعد از ۲۵ روز هنوز پریود نشدم و تست بتای من ۰,۰۰بود با اینکه pco نیستم. اصلا گلوکوفاژ تاثیر دارد؟ دکتر گفت اگر این ماه باردار نشدی، لتروزول مصرف کن. اشتیاقی به دو قلوزایی ندارم، چون بارداری اولم با وجود تک قلویی مشکوک به سقط بودم. چند ماه صبر کنم و بعد لتروزول مصرف کنم؟ چند درصد احتمال دوقلو زایی دارد؟
پاسخ دکتر رقیه شمیسایی، متخصص زنان و زایمان:
روش جلوگیری را قطع کرده و از دارویی که پزشک برای شما تجویز کرده است، به مدت یک سال استفاده کنید. لازم نیست داروی دیگری مصرف کنید و همان گلوکوفاژ کفایت می کند. کاری که گلوکوفاژ انجام می دهد این است که مقاومت انسولین را که در PCO وجود دارد کم کرده و تخمک گذاری را بیشتر می کند. البته وزن تان هم مهم است که به آن اشاره نکرده اید. در مورد نگرانی تان هم باید گفت که PCO می تواند زمینه ژنتیکی هم داشته باشد. در بروز این بیماری ژنتیک تاثیر زیادی دارد و مشخص نیست چند درصد افراد درگیر آن می شوند، چون جوامع آماری با هم از نظر سبک زندگی، نحوه تغذیه و عوامل دیگر متفاوت هستند. اما با این حال دلیلی ندارد که شما هم در شرایط مادرتان قرار داشته باشید. در مورد دوقلوزایی هم مصرف کلومیفن این شانس را در شما بیشتر می کند اما با لتروزول این طور نیست.
مهمترین مطالب در این باره
یکی از ویژگی های اصلی بیماران مبتلا به تخمدان پلی کیستیک (Polycystic ovary syndrome: PCOS) و ناباروری بعلت عدم تخمک گذاری می باشد. یکی از داروهای موثر در تخمک گذاری و بارداری در این بیماران متفورمین می باشد.
داروهای کاهش دهنده انسولین مثل متفورمین و یا نوع خارجی آن که به گلوکوفاژ معروف است برای القاء تخمک گذاری در زنانی که به تخمدان پلی کیستیک مبتلا هستند ، به دلیل کم هزینه بودن، عوارض جانبی کمتر، و کمترین خطر چند قلویی در مقایسه با داروهای دیگر، ارجح می باشند. متفورمین با تنظیم وضعیت متابولیسم درون تخمدان باعث تنظیم سیکل می شود.
این داروی خوارکی باعث افزایش میزان تخمک گذاری می شود. این دارو زمانی استفاده می گردد که مقاومت به انسولین، علت ناباروری باشد. مقاومت به انسولین در ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک نقش دارد.
تفاوت متفورمین با گلوکوفاژ خارجی در میزان سازگاری افراد با آنهاست برخی با مصرف متفورمین ایرانی دچار عوارضی مثل سردرد و ضعف و تهوع می شوند که با مصرف نوع خارجی آن که کمی هم گرانتر است این عوارض در آنها کاهش می یابد.
چند نکتهی مهم دربارهی متفورمین
اگر شخص دیابتیک بیماری کلیوی داشته یا در معرض کتواسیدوز دیابتیک باشد، نباید از متفورمین استفاده کند. در صورت وجود بیماری کبدی یا سابقهای از بیماری قلبی، پیش از مصرف متفورمین باید پزشک معالج را در جریان قرار دهد.
گاه بیمار هنگامی که از متفورمین استفاده میکند، دچار اسیدوز لاکتیک میشود که بلافاصله در صورت مشاهدهی علایم آن باید دارو را قطع کرد. علایم اسیدوز لاکتیک شامل ضعف، افزایش خوابآلودگی، برادیکاردی، احساس سرما، درد عضلانی، درد اپیگاستر، احساس سبکی سر و از حال رفتن ناگهانی (غش) است.
همچنین در مواردی که بیمار بهعلت انجام کارهای تشخیصی رادیولوژی (مانند IVF یا سیتی اسکن با کنتراست) احتیاج به تزریق وریدی مواد حاجب دارد، باید متفورمین موقتاً قطع شود.
همچنین گاه ممکن است متفورمین سبب افت شدید قند خون (هیپوگلیسمی) شود. بههمین خاطر همیشه یک منبع قند قابل دسترسی (مانند شیر یا آب پرتقال) باید در محل کار یا خانه وجود داشته باشد.
متفورمین یک داروی خوراکی ضد دیابت است که بهتنهایی بههیچوجه برای افراد مبتلا به دیابت نوع I (وابسته به انسولین) مناسب نیست. البته اخیراً تحقیقاتی مبنی بر اینکه استفادهی همزمان از متفورمین باعث کاهش دوز مصرف انسولین میشود، گزارش شده ولی این موضوع صددرصد ثابت نشده است. متفورمین همچنین کاربردهای دیگری (بهطور مثال در درمان نازایی) دارد.
موارد احتیاط و منع مصرف
در موارد نارسایی احتقانی قلب (CHF) احتمال بروز اسیدوز لاکتیک بیشتر است. همچنین افراد سالمند ریسک بالاتری برای ایجاد اسیدوز لاکتیک دارند و در این موارد تجویز متفورمین باید با نهایت احتیاط انجام شود.
احتمال واکنشهای آلرژیک به متفورمین وجود دارد.
در موارد نارسایی کلیوی، کتواسیدوز دیابتیک، بیماری کبدی و سابقهی بیماری قلبی استفاده از متفورمین ممنوع است.
متفورمین در طبقهبندی FDA (سازمان غذا و داروی ایالات متحدهی آمریکا) برای استفاده در زنان حامله جزو گروه B قرار دارد. در شیردهی نیز معتقدند که متفورمین در شیر ترشح نمیشود اما هنوز بیخطر بودن آن برای نوزادان مادران شیرده ثابت نشده است.
متفورمین نباید برای کودکان زیر ۱۰ سال استفاده شود. همچنین نوع آهستهرهش آن نباید زیر ۱۷ سال استفاده شود.
نکات مربوط به نحوهی مصرف
مصرف منظم متفورمین در کنار سایر موارد شامل ورزش، رژیم غذایی مناسب و کنترل وزن میتواند بسیار موثر باشد. متفورمین معمولاً همراه غذا استفاده میشود و بعضی از اشکال آن (نوع آهستهرهش یا XR) ممکن است فقط یک بار هنگام شام میل شود.
نوع آهستهرهش نباید پیش از قورت دادن جویده یا گاز زده شود زیرا شکسته شدن قرص ممکن است منجر به رها شدن مقدار زیادی از دارو در یک زمان کوتاه شود و احتمال ایجاد هیپوگلیسمی را بالا ببرد.
با استفاده از سنجش منظم قند، میتوان به مقدار مطلوب متفورمین و اینکه آیا این دارو به تنظیم قند خون کمک کرده است یا نه، پی برد. همچنین گاه لازم است در فواصل ویزیت بیمار، عملکرد کلیوی بیمار نیز با سنجش BUN و کراتینین مورد ارزیابی قرار گیرد.
منبع مطلب : newsin.ir