قرص کلداکس برای کودکان را از این سایت دریافت کنید.
قرص کلداکس برای چیست
قرص کلداکس برای چیست ؛ قرص روز و شب کلداکس برای درمان سرماخوردگی ؛ قرص کلداکس برای سردرد ؛ قرص کلداکس سینوس و آلرژی ؛ مقدار مصرف قرص کلداکس ؛ تاثیر قرص کلداکس برای کرونا، قرص کلداکس برای دندان درد ؛ قرص کلداکس خواب آور است و عوارض قرص کلداکس.
با شروع فصل سرما بروز سرماخوردگی و آنفولانزا در جامعه بیش از پیش خواهد بود. قرص کلداکس یکی از داروهای سرماخوردگی پراستفاده در سالهای اخیر است که عوارض جانبی کمی به همراه دارد. در ادامه این متن از سلام دنیا بیشتر به این دارو، اثر قرص کلداکس برای سردرد و دندان درد، قرص کلداکس برای کرونا و عوارض جانبی آن میپردازیم.
قرص کلداکس برای چیست (قرص سرماخوردگی)
قرص کلداکس از موثرترین و رایجترین قرصهای سرماخوردگی است که به شکل قرص شب و روز شناخته میشود. این دارو برای تسکین موقت علائم سرماخوردگی و آنفولانزا، از جمله آبریزش بینی، احتقان بینی، سردرد، دردهای بدن و کاهش تب تجویز میشود. قرص کلداکس از ترکیب استامینوفن، آنتیهیستامین و فنیل افرین تهیه شده و نمونههای مختلف آن بر اساس نوع سرماخوردگی تجویز میشود و عبارتند از: کلداکس سینوس و آلرژی، کلداکس روز و کلداکس شب، کلداکس آنفولانزا.
حتما بخوانید: بهترین دمنوش ها برای سرماخوردگی و آنفولانزا
قرص کلداکس برای سردرد
یکی از ترکیبات موجود در قرص کلداکس استامینوفن است. مکانیسم اثر استامینوفن به این صورت است که با کاهش تولید پروستاگلاندینها در سیستم عصبی مرکزی، به کاهش درد و تب کمک میکند. (پروستاگلاندین ها موجب بروز التهاب و تب در بدن هستند). پس کلداکس آنفولانزا انتخاب خوبی در کنترل سردرد است.
قرص کلداکس سینوس و آلرژی
همانطور که گفتیم قرص کلداکس برای انواع سرماخوردگی با ترکیبات متفاوت عرضه میشود. قرص کلداکس سینوس و آلرژی برای افرادی تجویز میشود که دچار سرماخوردگی همراه با علائم سینوزیت، تب و درد، گرفتگی و آبریزش بینی، عطسه و علائم آلرژی هستند. مصرف این قرص به درمان هرچه سریعتر بیماری کمک میکند. این دارو حاوی استامینوفن، فنیل افرین هیدروکلراید و دیفن هیدرامین هیدروکلراید است.
قرص کلداکس برای کرونا
قرص کلداکس یکی از داروهایی است که معمولاً برای بیماران دچار به کرونا تجویز میشود. این دارو که برای درمان که برای سرماخوردگیهای رایج استفاده میشود دارای عملکردی مشابه قرص سرماخوردگی بزرگسالان است. این قرص از داروهای بود که در اوایل شیوع پاندمی کرونا، به علت خریداری بیش از حد توسط مردم در داروخانهها کمیاب شد.
حتما بخوانید: بهترین ویتامین و مکمل ها برای مقابله با ویروس کرونا
قرص کلداکس برای کودکان
مصرف خود سرانه برخی از محصولات کلداکس برای کودکان کمتر از 12 سال، به دلیل احتمال بروز عوارض جانبی توصیه نمیشود و لازم است پیش از مصرف با پزشک و متخصص مشورت کنید.
قرص کلداکس برای دندان درد
پیش از گفتیم کلداکس از داروهای ترکیبی حاوی استامینوفن است. با وجود اینکه داروهای ترکیبی در تسکین دندان درد مفید هستند، اما باید با احتیاط مصرف شوند. زیرا احتمال بروز عوارض ناخواسته در نتیجه افزایش ترکیبات دارو بالا خواهد رفت.
قرص کلداکس هر چند ساعت
برای کودکان 12- 6 سال هر 6 ساعت یک قرص
برای بزرگسالان بالای 12 سال هر 6-4 ساعت 2-1 قرص
مقدار مصرف قرص کلداکس
مقدار مصرف دارو بر اساس سن بیمار و علائم بیماری متفاوت است:
بزرگسالان و کودکان بالای 12: هر 4 تا 6 ساعت 2-1 قرص و حداکثر تعداد قرص مصرفی 8 عدد در روز است. مصرف قرص به این صورت است که در طول فعالیت روزانه از قرص روز (زرد) و در زمان خواب از قرص شب (آبی) استفاده شود.
کودکان 6 تا 12 سال: هر 6 ساعت 1 قرص و حداکثر 6 قرص روزانه.
قرص کلداکس برای کودکان زیر 6 سال و نوزادان توصیه نمیشود.
قرص کلداکس خواب آور است
ترکیبات موجود در کلداکس دارای اثرات مسکن بوده و خواب آلودگی یکی از عوارض جانبی آن اعلام شده است. به همین دلیل توصیه میشود که از مصرف این دارو در زمان انجام فعالیتهایی که نیاز به هوشیاری کامل دارند، خودداری شود. قرص کلداکس روز و شب در بیماران مصرف کننده علاوه بر کاهش علائم سرماخوردگی به خواب راحتتر هم کمک میکند.
عوارض قرص کلداکس
اغلب داروها به دلیل ترکیبات شیمیایی موجود در آنها عوارضی را به همراه دارد که همه آنها در یک فرد دیده نمیشود؛ قرص کلداکس هم از این قاعده مستثنی نیست. برخی از رایجترین عوارض قرص کلداکس عبارتند از:
خواب آلودگی و سرگیجه شدید
اختلال در روند خواب و بیداری، توهم، تغییرات رفتاری و ذهنی
احساس خشکی در دهان، گلو و بینی
کهیر و خارش پوستی مشکل ادراری مدفوع سیاه و خونی
برافروختگی و سرخی صورت
تپش قلب، ضربان نامنظم قلب، حملات ناگهانی قلبی
تهوع و استفراغ و درد شدید معده
حتما بخوانید: 10 درمان ساده خانگی و طبیعی برای سرگیجه
تداخل دارویی قرص کلداکس
بعضی از داروها را نمیتوان به طور همزمان با سایر داروها مصرف کرد زیرا خطر بروز تداخل دارویی و عوارض ناخواسته جدی وجود دارد. برخی از تداخلات دارویی قرص کلداکس عبارتند از:
خطر تداخل با داروهای بیهوشی، به همین دلیل باید 5 روز پیش از جراحی از مصرف کلداکس خودداری کنید.
اگر داروهایی با اثر خوابآور مصرف میکنید باید پزشک را مطلع کنید، از جمله: آنتی هستامینها، دیفن هیدرامین، داروی خواب آور مثل دیازپام، آلپرازولام و …
در صورت مصرف داروهای کاهش دهنده اشتها، استفاده از قرص کلداس باید با احتیاط و طبق دستور پزشک باشد.
مصرف سایر داروهای حاوی استامینوفن، آسپیرین یا دیگر سالیسیلاتها همزمان باید با احتیاط و تنها به تجویز پزشک انجام شود.
اگر داروهای، گلیکوزیدهای دیژیتال، داروهای ضد افسردگی، داروهای آنتی کولینرژیک، داروهای مسدود کننده بتا آدرنرژیک خوراکی، داروهای ضد افسردگی سه حلقهای، مهار کننده مونو آمین اکسیداز مصرف میکنید احتمال بروز علائم تداخل دارویی وجود دارد.
قرص کلداکس حاوی ترکیب پسودوافدرین است که میتواند فشار خون را بالا ببرد، پس مصرف آن برای افرادی که داروی فشار خون استفاده میکنند باید با احتیاط انجام شود.
منبع مطلب : salamdonya.com
کلداکس ® آنفلوانزا
کاربردهای داروی کلداکس آنفلوانزا که مخصوص متوقف کردن درد و تب ناشی از سرماخوردگی، سینوزیت و برطرف کردن گرفتگی بینی است در داروسازی عبیدی تولید و عرضه میشود
سرماخوردگی
کلداکس ® آنفلوانزا
داروسازی دکتر عبیدیسرماخوردگیکلداکس ® آنفلوانزا
۱ ۲
کلداکس® آنفلوانزا
نام دارو:کلداکس® آنفلوانزا
ﻧﺎم ژﻧﺮﯾﮏ:استامینوفن / فنیل افرین هیدروکلراید
ﻃﺒﻘﻪ داروﯾﯽ:داروی سرماخوردگی بزرگسالان
ﺷﮑﻞ دارو:قرص
ترکیبات دارو:۵۰۰ میلیگرم استامینوفن بهعلاوه ۵ میلیگرم فنیل افرین هیدروکلراید
مکانیسم عمل:مهار کننده سیکلوکسیژناز، دکونژستانت
موارد مصرف:کاربرد این دارو برای توقف درد و تب ناشی از سرماخوردگی، سینوزیت و برطرف کردن گرفتگی بینی است.
مصرف در بارداری و شیردهی:
بارداری: به نظر نمیرسد مصرف موردی این دارو باعث بروز مشکلات در جنین یا نوزاد تازه متولد شده گردد. مصرف این دارو طی دوران بارداری باید با نظر پزشک معالج انجام گیرد.شيردهی: این دارو وارد شیر مادر میشود و ممکن است باعث بروز عوارض ناخواسته در کودک شیرخوار گردد. بنابراین مصرف آن در دوران شیردهی باید با نظر پزشک انجام گیرد.
درخصوص نحوه صحیح مصرف دارو به این نکات توجه کنید:
۱- این دارو را فقط براساس دستور مصرف نمایید. از مصرف مقادیر یا دفعات بیشتر از دستور راهنمای دارو خودداری نمایید، مگر آن که پزشک تجویز نموده باشد.
۲- از مصرف آن به مدت بیشتر از ۴۸ ساعت در کودکان ۱۲ تا ۱۷ سال خودداری نمایید، مگر آن که پزشک دستور داده باشد.
۳- درصورتی که یک نوبت از مصرف دارو را فراموش کردید، به محض به یادآوردن فوراً آن را میل کنید. ولی اگر تقریباً زمان مصرف نوبت بعدی فرا رسیده باشد، فقط آن نوبت را مصرف نموده و از دوبرابرکردن مقدار دارو خودداری کنید.
تداخلهای دارویی:
قبل از مصرف اين دارو، چنانچه از داروهاي زير استفاده مينماييد، پزشك خود را مطلع سازيد:
کومارین ها (شامل وارفارین) ـ با مصرف روزانه استامینوفن به مدت طولانی، اثر ضد انعقادی ممکن است افزایش یابد که منجر به احتمال خونریزی می گردد. در چنین شرایطی ممکن است مقدار مصرف داروهای ضد انعقاد کاهش یابد.
داروهای افزایش دهنده تخلیه معده (مانند متوکلوپرامید) ـ این مواد جذب استامینوفن را افزایش می دهند.
داروهای کاهش دهنده تخلیه معده (مانند پروپانتلین، داروهای ضد افسردگی با اثرات آنتی کولینرژیک، داروهای ضد درد مخدر) ـ این مواد جذب استامینوفن را کاهش می دهند.
داروها با احتمال سمیت کبدی یا داروهای القاء کننده آنزیم های میکروزومی (مانند الکل، داروهای ضد تشنج) ـ احتمال سمیت با استامینوفن ممکن است افزایش یابد.
پروبنسید ـ ممکن است بر روی دفع استامینوفن تأثیر بگذارد و مقدار آن را در خون تغییر دهد.
کلستیرامین ـ اگر همزمان و یا در طی یک ساعت با استامینوفن مصرف شود، جذب استامینوفن را کاهش می دهد.
داروهای مهار کننده منوآمین اُکسیداز ـ مصرف همزمان با فنیل افرین ممنوع است.
آمین های سمپاتومیمتیک ـ مصرف همزمان فنیل افرین با سایر آمین های سمپاتومیمتیک می تواند باعث افزایش احتمال بروز عوارض جانبی قلبی عروقی گردد.
بتابلوکرها و سایر داروهای کاهنده فشار خون (شامل دبریزوکین، گوانتیدین، رزرپین، متیل دوپا) ـ فنیل افرین ممکن است کارآیی داروهای بتابلوکر و داروهای کاهنده فشار خون را کاهش دهد. خطر افزایش فشار خون و سایر عوارض جانبی قلبی عروقی ممکن است افزایش یابد.
داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای (مانند آمی تریپتیلین) ـ خطر عوارض جانبی قلبی عروقی فنیل افرین ممکن است افزایش یابد.
دیگوکسین و گلیکوزیدهای قلبی ـ خطر ضربان نامنظم قلب یا حمله قلبی را افزایش می دهد.
موارد احتیاط:
۱- در صورت عدم بهبودی علایم و یا وخیم شدن آنها و یا مشاهده تب بالا با پزشک خود مشورت نمایید.
۲- این دارو ممکن است باعث عصبانیت، بیقراری یا اشکال در به خواب رفتن در برخی افراد گردد. در صورت اشکال در به خواب رفتن، آخرین نوبت مصرف روزانه این دارو را چند ساعت قبل از زمان خواب مصرف نمایید.
۳- مصرف همزمان این دارو با سایر داروهای حاوی استامینوفن، ممکن است منجر به مسمومیت گردد.
۴- مصرف همزمان این دارو با مقادیر زیاد نوشابه های حاوی الکل، ممکن است باعث آسیب کبدی شود.
۵- مصرف همزمان این دارو با داروهای کنترل کننده اشتها باید با احتیاط انجام گیرد.
۶- قبل از انجام هرگونه عمل جراحی (شامل جراحی دندان) و یا سایر درمان های فوریت¬دار پزشکی، پزشک یا دندانپزشک خود را در جریان مصرف این دارو قرار دهید.
موارد منع مصرف:
۱- سابقه حساسیت به هر یک از اجزاء تشکیل دهنده این دارو
۲- مصرف همزمان و یا در طی دو هفته اخیر با داروهای مهار کننده منو آمین اُکسیداز
۳- مصرف در کودکان کمتر از 12 سال
۴- مصرف همزمان با سایر داروهای حاوی استامینوفن، داروهای ضد احتقان یا ضد سرفه و سرماخوردگی
دانلود بروشور محصول
مطالب مرتبط:
مدیریت و کنترل تب و سرماخوردگی در کودکان
برای کنترل تب و سرماخوردگی در کودکان چه کارهایی میتوان انجام داد؟ در این مطلب مهمترین مواردی که باید در هنگام تب کردن کودکان انجام داد را بررسی خواهیم کرد.
ادامه مطلب
علائم و نشانه های کرونا – تفاوت سرماخوردگی و کرونا
سرفه، سوزش گلو و آبریزش بینی هم در سرماخوردگی، هم در عفونت کرونا دیده میشود اما تب بیشتر از آن که علامت ناشی از سرماخوردگی باشد شاهدی بر وجود عفونت کروناست. در این نوشتار سایر شباهتها و تفاوتهای این دو بیماری را بررسی میکنیم.
منبع مطلب : abidipharma.com